Vrij van stress?

Posted by on april 13, 2018 in Uncategorized | 0 comments

Vrij van stress?

UNIEKE KANS!

Beter om leren gaan met stress, is jouw gezondheid belangrijk voor jou en wil je een burn-out voorkomen?

Zou jij o.a.:
– meer rust, beter en makkelijker willen ontspannen.
– prioriteiten kunnen stellen.
– makkelijker omgaan met gevoelens, denkstijlen en piekeren.
– meer controle over de stressoren om je heen (werk en privé).
– meer assertief zijn.
– omgaan met perfectionisme en controle.
– je klachten in kaart brengen en deze te verminderen en op te
lossen.
– je sterke kanten inzichtelijk te brengen en deze verder te
ontwikkelen.
– je minder sterke kanten te belichten en deze te transformeren.

Dan heb ik een uniek coachtraject voor jou! Het traject bestaat uit ongeveer 10 een op een sessies van gemiddeld anderhalf uur per sessie! Het is een intensief traject die jou helpt controle te krijgen over je dagelijkse stress zodat je ontspannen in het leven kunt staan en je (weer) grip krijgt op jouw leven.

Aangezien dit een heel nieuwe coachtraject is krijgen de eerste 4 aanmelding dit gehele traject voor de zeer gunstige prijs van € 550,- incl. BTW (daarna is het traject € 1550,- incl. BTW)! Dit is dus echt een hele mooie kans om de stress in jouw leven voorgoed aan te pakken. Heb je interesse, neem dan contact met me op door een e-mail te sturen naar: femmy@kaivalya-trainingen.nl

Daarnaast zou het geweldig zijn als je dit bericht zou willen delen, zodat via deze weg een zo groot mogelijk publiek bereikt wordt. Ook al merk ik dat er helaas bij veel mensen nog steeds een taboe zit op het zichzelf uitspreken over de spanningen en stress die ze ervaren en dus maar door blijven gaan en uiteindelijk in een burn-out of depressie terecht komen. Ik hoop dat dit bericht jou mag stimuleren om iets aan de stress in jouw leven te doen.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en deze te ondersteunen in het krijgen van grip op de stress in het leven!

Warme groet,
Femmy

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *