Stressreductie- Burn-out coaching

 

Femmy Hoorn, stressreductie en burn-out coach

Ik ben een expert in het begeleiden van mensen bij het verminderen van stress, burn-out, overbelasting, angst, trauma en paniekklachten. Een belangrijk onderdeel van de coaching is de begeleiding van de werkhervatting. Daarnaast is de ondersteuning gericht op het maken van keuzes in je loopbaan, de verbetering van de balans tussen werk en privé, communicatie, samenwerking en leiderschap.

Onderneem nu actie en reken voorgoed af met burn-out, chronische stress om zo te voorkomen burn-out te raken. Ik ben een zeer ervaren coach met een brede opleiding die speciaal opgeleid is om mensen bij dit intense proces te begeleiden. 

Voor een positieve bijdrage aan jouw proces is het van groot belang dat je een goede klik hebt met je coach. Het is daarom zeer waardevol om eerst vrijblijvend een intake gesprek in te plannen om kennis te maken en jouw doelen te bespreken. Als je een intake gesprek wil inplannen kan je het onderstaande contactformulier invullen en zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via: 06-52301176.

Ik ben werkzaam voor organisaties, bedrijven en zelf betalende particulieren. De behandelingen die ik geef worden niet door een zorgverzekeraar vergoed. De coaching sessies vinden plaats in de praktijkruimte in Amsterdam-Zuid en voor bedrijven kunnen de sessies incompany plaatsvinden.

Klik hier als je meer wilt weten over Femmy.

 


    
 

 

Ben je opzoek naar een stressreductie, burn-out coach in de regio Amsterdam en omstreken: Amstelveen, Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlemmermeer, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Hoofddorp of een andere plaats? Je bent van harte welkom.          

Captcha:
15 + 12 =