Lichter Leven coachprogramma

 

Het programma

Dit is een transformatief programma en met dit programma is het mogelijk om vrijwel elk probleem dat je in je leven ervaart op te lossen of te verhelderen. Daarnaast krijg je meer inzicht in je leven en je omgeving, waardoor je beter in contact komt te staan met jezelf, beter leert omgaan met stress en de uitdagingen van het leven. Je ontdekt o.a. je passies en hoe je jouw doelen kunt bereiken. Daarnaast ga je ervaren dat je leven zich zal verdiepen en ontdek je het geheim van een gelukkiger “Lichter” leven. Het is een intensief en uniek programma, er wordt in dit programma gebruik gemaakt van 33 verschillende methodes, o.a. NLP, Regressie, Touch of Matrix, EFT, Sjamanisme, Wim Hof-methode, Mindfulness, Meditatie, Search Inside Yourself (Google) Program, Authentieke Kabballah enz. Dit programma is een zeer grote investering in jezelf, waar je zowel privé als zakelijk je hele leven iets aan hebt.

 

Wat kan je verwachten

Samen gaan we een intensieve reis maken van ongeveer 10 sessies van 2 uur. Tijdens de sessies gaan we o.a. jouw doelen en passie(s) ontdekken en/of verdiepen. Je krijgt meer inzichten in je leven en handvatten hoe je met de moeilijke zaken in het leven om kunt gaan. Door het volgen van dit programma zal je een leven ontwikkelen met minder “chronische” stress en een meer intensiever en gelukkig leven, kortom, een Lichter Leven!

 

Wat brengt dit programma jou

Uit een afstudeeronderzoek, gedaan door een student Toegepaste Psychologie van de Hogeschool Groningen, onder 16 cursisten. Het blijk dat hun gedrag door het volgen van het Lichter Leven programma op de volgende punten is veranderd:

  • 70% gaat beter om met, en ervaart minder negatieve emoties en stress (stress reductie)
  • 70% heeft meer inzichten en inspiratie gekregen
  • 70% luistert, vertrouwt en handelt meer vanuit intuïtie
  • 80% van de ondervraagden zegt door het Lichter Leven programma passioneler, compassioneler en opener te zijn naar anderen en zichzelf
  • 85% van de onderzoekspopulatie ontspant meer
  • 90% uit positieve gevoelens en emoties beter dan voorheen
  • 95% van de personen vermeldt bewuster, vrijer en positiever te denken

bron: Bridgeman methode

De sessies vinden plaats in een professionele en veilige omgeving in Amsterdam-Zuid.

coachruimte

 

Ben jij er aan toe en gun jij jezelf om je leven te optimaliseren? Meld je dan aan via het onderstaande formulier, dan neem ik zo spoedig contact met je op voor een intake gesprek of voor een offerte. 

 

Dit programma wordt ook regelmatig ingezet in het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling/training en worden deze kosten meegenomen in een persoonlijk opleidingsbudget. 

 

Ben je opzoek naar een stressreductie coach in de regio Amsterdam en omstreken: Amstelveen, Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlem, Haarlemmermeer, Bloemendaal, Heemstede, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Hoofddorp of een andere plaats? Je bent van harte welkom.          

Captcha:
2 + 5 =