Coaching

Stressreductie, meer rust of een stuk persoonlijke ontwikkeling?

 

Al vele mensen zijn je voorgegaan op het pad van coaching en hebben daardoor hun doelen weten te bereiken. Je kunt dan denken aan, meer succes, een lichter leven, stressreductie, meer geluk, meer focus, persoonlijke- en/of professionele ontwikkeling, betere samenwerking met collega’s, een goede balans tussen werk en privé. Kortom: Een bewuster leven!

Kaivalya bied kortdurende trajecten aan van 5 tot 10 sessies. Indien gewenst kunnen sessies gecombineerd worden met de MBE (Mind Based & Emotional intelligence) Mindfulness meditatie sessies.

Kosten: 

  •  80,- euro incl. BTW per uur voor particulieren
  • 135,- euro incl. BTW per uur voor zakelijke trajecten
  •  35.- euro incl. BTW per uur voor een intake gesprek

Ben jij er klaar voor om je leven te optimaliseren of zijn er bepaalde stappen in je leven waar je over twijfelt? Ook als je te maken hebt met grote veranderingen op het werk of privé krijg je doormiddel van een aantal sessies weer grip op je leven.

Neem voor een intake gesprek vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier.Telefonisch kan natuurlijk ook, tel: 06-52301176.

*Kaivalya bied ook langdurige trajecten voor nog meer diepgang en transformatie op verschillende niveaus*

 

neuroplasticity

 

De kosten voor loopbaanadvies zijn meestal aftrekbaar als studiekosten (laat je hier goed over voorlichten). De kosten voor de sessies/trajecten worden niet vergoed door een ziektekostenverzekering. 

 

Ben je opzoek naar een coach, mindfulness trainer of yoga les volgen in de regio Amsterdam en omstreken: Amstelveen  Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlem, Haarlemmermeer, Bloemendaal, Heemstede, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Hoofddorp of een andere plaats? Je bent van harte welkom.          

 

 

 

 

Captcha:
1 + 13 =