Stressreductie- Burn-out coaching

 

Femmy Hoorn, stressreductie coach

Ik ben gespecialiseerd in de ondersteuning bij het verminderen van chronische stress (werk/privé), overbelasting, angst, burn-out klachten, trauma en paniekklachten. Een belangrijk onderdeel van de coaching is de begeleiding van de werkhervatting. Daarnaast is de ondersteuning gericht op maken van keuzes in je loopbaan, de verbetering van de balans tussen privé en werk, communicatie, samenwerking en leiderschap.

Ik ben werkzaam voor organisaties, bedrijven en zelf betalende particulieren. De behandelingen die ik geef worden niet door een zorgverzekeraar vergoed. De coaching sessies vinden plaats in de praktijkruimte in Amsterdam-Zuid en voor bedrijven kunnen de sessies incompany plaatsvinden.

Ben jij er klaar voor om nu voorgoed met je chronische stress of je burn-out af te rekenen? Of merk je dat je stress gerelateerde klachten ervaart en wil jij voorkomen dat je in burn-out terecht komt? Laat je dan door mij, een zeer ervaren coach die naast een brede opleiding nog eens speciaal opgeleid is om mensen te begeleiden bij het afrekenen van chronische stress of burn-out. 

Neem vrijblijven contact op via het onderstaande formulier voor een intake gesprek. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via: 06-52301176.

Investering: 
  •  80,- euro excl. BTW (€ 96,80 incl. BTW) per uur voor particulieren.
  • 135,- euro excl. BTW (€ 163,35 incl. BTW) per uur voor zakelijke trajecten.
  •  35.- euro excl. (€ 42,35 incl.) BTW per uur voor een intake gesprek.
 

 

Ben je opzoek naar een stressreductie coach in de regio Amsterdam en omstreken: Amstelveen, Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlemmermeer, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Hoofddorp of een andere plaats? Je bent van harte welkom.          

Captcha:
7 + 3 =