Coach

De coach die gespecialiseerd is in bewustwording, stressreductie en transformatie voor particulieren en bedrijven.

 

Femmy Hoorn, Coach, mindfulness trainer en yoga docent.

 

Kaivalya trainingen is  jouw partner in het creëren van een bewuster, stress vrijer en een gelukkiger leven!

Door een bewuster leven krijg je meer inzicht in jezelf en de omgang met je omgeving. Door het ontdekken van oude patronen en deze om te zetten naar nieuwe vaardigheden en gedrag. Bij (chronische) stress zijn er vaak meerdere factoren die een rol spelen en door alleen aan de oppervlakte te werken doormiddel van verschillende oefeningen/technieken merk je dat het stress niveau op dat moment omlaag gaat. Vaak zijn dit korte termijn oplossingen en zie je helaas dat mensen na een paar jaar (langer of korter) toch weer chronische stress ervaren en de stress vaak erger terugkomt en men in een burn-out terecht kan komen. Het is dan ook van groot belang om verder en dieper te kijk om er achter te komen waar die (chronische) stress precies vandaan komt, zit je nog op de juiste (werk)plek of zijn er trauma’s, overtuigingen en blokkades op diepere (andere) niveaus? Door hier een verdieping in te maken transformeer jij je leven in een gelukkiger en stress vrij(er) leven!

Maak nu een afspraak voor een intake incl. stresstest door het onderstaande contactformulier in te vullen. Kijk in de menubalk voor alle mogelijkheden die Kaivalya trainingen jou kan bieden op het gebied van bewustwording, stressreductie en transformatie. 

 

 


Ben je opzoek naar een coach, mindfulness trainer of wil je yoga volgen in de regio Amsterdam en omstreken: Amstelveen, Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlemmermeer, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Hoofddorp of een andere plaats? Je bent van harte welkom.          

Captcha:
7 + 11 =