Familie- en Organisatie opstellingen

Ook voor familie- en organisatie opstellingen nieuwe stijl ben je bij Kaivalya aan het juiste adres.

 

Wat is het nu precies en wanneer zet je het in?

Je hebt er misschien al eens iets over gehoord, maar wat is een opstelling nu precies en wanneer zet je een opstelling in? Ik zie een opstelling als een coaching ceremonie. De opstelling begint met een vraag of een situatie waar je steeds weer tegenaan loopt en waar je maar geen verheldering in krijgt of situaties die zich steeds voordoen. In het bedrijfsleven kan dit zijn om zicht te krijgen op een nieuwe koers of waarom die veranderingen die doorgevoerd zijn niet het gewenste resultaat brengen.

 

Een opstelling kan plaatsvinden in een groep met representanten en vraagstellers, maar kan ook zeer goed worden ingezet tijdens een 1 op 1 coach sessie. Als opsteller is het van groot belang om jouw vraag helder te krijgen, vaak zit er dan ook meer achter een vraag en kom je door verdiepende vragen van de opsteller bij de “echte” vraag. Als de echte vraag helder is kan er aan de slag worden gegaan met de opstelling.

 

Het nieuwe opstellen

Wat is nu precies het verschil tussen het nieuwe opstellen en het “klassieke” opstellen? In de klassieke opstelling worden de representanten opgesteld en spreken gegeven zinnen uit. Bij het nieuwe opstellen werkt dit anders. Hier wordt vanuit stilte en vanuit intuïtie door de representanten gewerkt en volgen zij de bewegingen in het veld en gaan zelf op die plek staan waar de representant voelt dat hij/zij moet staan. Het is hierin vooral de energie die de bewegingen in gang zet.

 

Interesse

Mocht je een vraag of mondelinge toelichting wensen, of wellicht heb je al een vraag op persoonlijk vlak of ben jij met je onderneming toe aan een nieuwe visie en/ koers neem dan contact op via het onderstaande contactformulier voor een intake gesprek.

 

Ben je opzoek naar een stressreductie coach de regio Amsterdam en omstreken: Amstelveen, Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlem, Haarlemmermeer, Bloemendaal, Heemstede, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Hoofddorp of een andere plaats? Je bent van harte welkom.