Recensies

Lichter Leven coachprogramma:

Ik heb door het lichter leven programma een heleboel mooie en interessante informatie, oefeningen, kennis en inzichten gekregen. Ik kijk veel bewuster naar dingen, probeer in alles iets positiefs te zien en kom steeds dichterbij wat nu werkelijk mijn passie is.

Een erg leerzame ervaring!

Femmy is als coach inspirerend, professioneel en behulpzaam. Ze brengt de informatie helder en doeltreffend over en weet waar ze het over heeft.

Bianca uit Zwanenburg

4 weekse mindfulness meditatie training:

Je krijgt in 4 weken , goede informatie over allerlei vormen van meditatie ! Je oefent in een veilige omgeving en krijgt materiaal per mail. Zo maak je kennis met en leer echt het mediteren te integreren in je dagelijkse leven. Heerlijk de rust die Femmy uitstraalt & overbrengt tijdens de lessen . Kortom een echte aanrader !

Sandra uit Badhoevedorp

4 weekse mindfulness meditatie training:

Ik raad iedereen deze 4 weken aan , ik heb er heel veel aan gehad. Het was ook een fijne groep en voelde mij op mijn gemak. Femmy zorgt voor een fijne sfeer. Ik probeer het ook in mijn leven toe te passen, lukt niet altijd maar voel mij er wel goed bij.

Manuela uit Badhoevedorp

4 weekse mindfulness meditatie training:

Deze weken waren heel waardevol. De sfeer was goed en je voelt je eigenlijk direct op je gemak en veilig bij Femmy. De meditatie lessen ware heel fijn. Een aanrader!!!

Linda uit Amsterdam

 

Ben je opzoek naar een coach, mindfulness trainer of een yoga les in de regio Amsterdam en omstreken: Amstelveen, Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlem, Haarlemmermeer, Bloemendaal, Heemstede, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Hoofddorp of een andere plaats? Je bent van harte welkom.