Vrij van stress programma

Met het Stress Relief Program leer je omgaan met stress en veranderingen. Daardoor zal je meer geluk en ontspanning ervaren.

 

Ik ben de expert in het werken met burn-out, (chronische) stress, het omgaan met veranderingen en het onder controle krijgen en reduceren van jouw dagelijkse stress. 

In een tijd waar (chronische) stress een groot onderdeel is van ons dagelijks leven, hoor je steeds vaker dat mensen vast lopen in hun leven en niet meer goed kunnen functioneren. Men ervaart hier zeer veel hinder van, zowel zakelijk als privé. Als je langdurig stress ervaart kan je in een burn-out terecht komen. Het vervelende is, dat je vaak niet doorhebt dat je tegen een burn-out aan zit of er wellicht al in zit. Dit proces gaat vaak heel geleidelijk. Wat de meeste mensen ervaren die tegen, of in een burn-out zitten, zijn:

Men voelt zich vaak:

  • Lusteloos
  • Snel geïrriteerd
  • Emotioneel
  • Het gevoel de controle kwijt te zijn
  • Vergeetachtig
  • Het gevoel de dagelijkse dingen niet aan te kunnen.
  • Geen energie

Zie in het onderstaande filmpje wat stress met onze hersenen doet!

Daarnaast kunnen er ook fysieke klachten ontstaan. Het is dus zeer belangrijk dat je de bovenstaande klachten serieus neemt en hier mee aan de gang gaat (ook tijdig aangeven bij je werkgever). Door langdurige stress raak je uit balans en weet je niet goed waar je moet beginnen. Daarnaast ervaren veel mensen met burn-out klachten vaak onbegrip uit de omgeving. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar je staat er zeker niet alleen voor!

 

Plan van aanpak 

We starten met de stresstest en intake gesprek in een ongedwongen, veilige en ontspannen sfeer om goed na te gaan wat jij op dit moment nodig hebt zodat het programma uitstekend op jouw behoefte wordt afgestemd. Daarna beginnen we met ongeveer 10, 1 op 1 sessies van 2 uur. Tijdens het intensieve Stress Relief program wordt o.a. gebruik gemaakt van Yoga, Mindfulness, NLP, Regressie, Emotional Freedom Technieken (EFT), Touch of Matrix (TOM), Avatar, Advaita Vedanta, Ademtechnieken, Wim Hof-methode enz. Kortom, we gaan samen aan het werk om jou weer in de kracht van je leven te zetten.

Wat kan je verwachten

Na de intensieve sessies zal je merken dat je energie weer flink is toegenomen. Je voelt dat je weer grip  krijgt op jouw leven en dat je weer kan gaan genieten van de dagelijkse bezigheden, vaak nog meer dan voorheen! Je kunt beter je grenzen aangeven, je hebt zicht op wat jij belangrijk vindt in het leven en neemt hiervoor ook de verantwoordelijkheid. Uiteindelijk merken dat je hier veel sterker uit bent gekomen.

Als ervaringsdeskundige weet ik dat ik jou hierin op de juiste manier kan begeleiden en ondersteunen. Mijn doel is, dat jij krachtiger, evenwichtiger in het leven komt te staan. 

 

Investering

De kosten voor dit intensieve Stress Relief Program zijn 1.700,- euro incl. BTW incl. stresstest, intake en materialen. Voor vragen of voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Telefonisch kan natuurlijk ook, tel: 06-52301176.

De kosten voor loopbaan- persoonlijkadvies zijn meestal aftrekbaar als studiekosten (laat je hier goed over voorlichten). De kosten voor de sessies/trajecten worden niet vergoed door een ziektekostenverzekering.

Woon je in de regio Badhoevedorp, Amstelveen, Hoofddorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlemmermeer, Amsterdam of Nieuw Vennep en wil je werken aan burn-out en stress reductie dan ben je bij Kaivalya trainingen aan het juiste adres.

Captcha:
8 + 14 =