Vrij van stress programma

Tijdens het Vrij van stress programma leer je omgaan met chronische stress en veranderingen waardoor je steeds meer geluk en ontspanning zult ervaren.

 

Ik mag inmiddels wel zeggen dat ik een expert ben geworden in de begeleiding van mensen naar ontspanning in hun leven! Dit unieke programma is zeer effectief voor mensen die chronische stress ervaren en zichzelf volledig willen inzetten om een burn-out te voorkomen. 

In een tijd waar stress een groot onderdeel is van ons dagelijks leven, hoor je steeds vaker dat mensen vast lopen en niet meer goed kunnen functioneren doordat stress chronisch is geworden. Als je langdurig chronische stress ervaart kan je in burn-out terecht komen. Het vervelende is, dat je vaak niet doorhebt dat je tegen of wellicht al in burn-out bent. Dit proces gaat vaak heel geleidelijk. 

 

Chronische stress heeft een grote impact op onze hersenen. In het onderstaande filmpje leer je hier meer over.

Daarnaast kunnen er ook fysieke klachten ontstaan. Het is dus zeer belangrijk dat je je klachten serieus neemt en hier mee aan de slag gaat (ook tijdig aangeven bij je werkgever). 

Plan van aanpak 

We starten met een intake gesprek in een ongedwongen, veilige en ontspannen sfeer om goed na te gaan wat jij op dit moment nodig hebt zodat het programma uitstekend op jouw behoefte kan worden afgestemd. Daarna beginnen we met 10, 1 op 1 sessies – en zo nodig – sessies met leidinggevende, collega’s of partner.  Het programma kan eventueel aangevuld worden met een 4 weekse mindfulness meditatie of yoga cursus. Tijdens het programma maken we een inventarisatie van jouw klachten en vanuit daar worden de verschillende technieken ingezet om te werken aan het cognitief herstel, beter denken en concentreren, emotioneel herstel doormiddel van EFT (Emotional Freedom Techniques), ontspannings- ademhalingstechnieken, sociaal- en spiritueel balans. Uiteindelijk zal gekeken worden naar wat er voor jou belangrijk is en hoe je hier in je leven betekenis aan kunt geven.   

 

Wat kan je verwachten

Na en tijdens het programma zul je merken dat je energie weer flink aan het toenemen is of al is toegenomen. Je voelt dat je weer grip krijgt op jouw leven en dat je weer kan gaan genieten van je dagelijkse bezigheden, met een hogere kwaliteit dan voorheen! Je kunt nu beter je grenzen aangeven, je kunt veel makkelijker dingen loslaten, je hebt zicht op wat jij belangrijk vindt in het leven en neemt hiervoor ook de verantwoordelijkheid. Uiteindelijk merk dat je hier veel sterker uit bent gekomen en je ontspannen,  krachtig en bewuster in het leven staat. 

Ben jij er klaar voor om af te rekenen met die chronische stress en samen met mij op reis te gaan? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek door het onderstaande contactformulier in te vullen of neem telefonische contact met me op: 06-52301176.

 

 

 

Woon je in de regio Badhoevedorp, Amstelveen, Hoofddorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlemmermeer, Amsterdam of Nieuw Vennep en wil je werken aan burn-out en stress reductie dan ben je bij Kaivalya trainingen aan het juiste adres.

Captcha:
14 + 4 =