Yoga in Badhoevedorp

Yoga les in Badhoevedorp

Altijd al een keer yoga willen beoefenen of heb je al enige ervaring met yoga? Dan is Kaivalya iets voor jou!. In het grote aanbod van de verschillende yoga soorten en kwaliteiten van de lessen is het best moeilijk om de juiste yoga les te vinden. Kaivalya biedt klassieke yoga lessen in een ongedwongen, prettige, rustige omgeving, met persoonlijke aandacht (max. 11 personen per les) en waar beschikt wordt over de juiste kennis van yoga.

De yoga lessen worden verzorgd door Femmy Hoorn een yoga docente die naast de nodige ervaring een 1 jarige Hatha/Raja basis yoga docentenopleiding (Yoga Centrum Amsterdam) en een 4 jarige Raja yoga docentenopleiding (Raja yoga Instituut te Ilpendam) met success heeft doorlopen.

Vraag jij jezelf ook af of yoga iets is voor jou? Yoga is toch zweverig en voor yoga moet je toch lenig zijn? Het gaat er in yoga niet om hoe lenig je bent, je wordt er uiteindelijk wel leniger door. De yoga les die door Femmy Hoorn gegeven wordt is zeker niet zweverig. Kortom Yoga is voor iedereen, overal, altijd en op elke leeftijd!.

Bij de beoefening van yoga bepaal je zelf hoe intensief je je yoga beoefening maakt. Dus of je nu op zoek bent naar een milde of een intensieve fitheidstraining, een therapie, een ethische levensstijl, een spirituele ervaring, of misschien wel een bron van genot? Er zijn verschillende redenen om met yoga aan de slag te gaan (zie onderstaand een aantal possitieve effecten van yoga)

 

 Possitieve effecten van yoga:

 • verbetert uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid;
 • versterkt de vitaliteit en energie;
 • verbetert het eigen lichaamsgevoel;
 • verlicht spanningen en pijn;
 • vertraagt het verouderingsproces;
 • verlicht ouderdomskwalen;
 • maakt innerlijk rustig en evenwichtig;
 • leidt tot grotere stressbestendigheid;
 • Stress reductie;
 • verbetert de levenskwaliteit en de mentale fitheid;
 • vraagt moed, doorzettingsvermogen en concentratie;
 • versterkt de eigenwaarde en mentale helderheid;
 • brengt lichaam, geest en ziel in harmonie;
 • leidt tot meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

In Het Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35, 1171 CZ, Badhoevdorp. (Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur)

Data:

Donderdagavond: 19:30 – 21:00u   

Vrijdagochtend: 09:30 – 11:00u   

Kosten:

Proefles: 10,50 euro

Losse les: 13,80 euro

10 rittenkaart: 113,00 euro

Privé les: 50,25 euro per uur vanaf 1 persoon, voor meerdere deelnemers wordt er een meerprijs van 25,25 euro gerekend (op locatie in overleg).

Bedrijfsyoga: in overleg (op locatie in overleg)

Schoolyoga: in overleg (op locatie in overleg)

Wil jij je aanmelden voor een proefles, heb je vragen of wil je advies, neem dan contact  op met Femmy Hoorn.

Zoals eerder aangegeven, vindt Femmy het van groot belang dat iedereen de juiste aandacht/ondersteuning krijgt en daarom worden de lessen in kleine groepen gegeven. (Maximaal 11 personen)

Aanmelden voor de yoga les kan via de tab Les boeken.

 

 

Algemene voorwaarden:

Eigen risico en aansprakelijkheid: Deelname aan de yoga lessen en/of workshops geschiedt geheel op eigen risico. Restitutie van lesgelden is niet mogelijk. Op geen enkele wijze kan Kaivalya aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen en/of blessures, of geestelijke schade die ontstaan zijn tijdens/door deelname aan de lessen van Kaivalya.

Als deelnemer aan de yoga lessen blijf je zelf verantwoordelijk voor jouw gezondheid. Blijf binnen de grenzen van je eigen kunnen. Juist door je grenzen te respecteren zullen die steeds meer opschuiven.

Kaivalya is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de deelnemers.

Doorgang lessen: De yoga lessen zullen doorgang vinden bij 5 definitieve aanmelding via de website. Uiterlijk 24 uur van te voren wordt je persoonlijk op het door jou doorgegeven e-mailadres op de hoogte gesteld mocht een les niet doorgaan. 

Yoga 10 rittenkaart: De kaart is “onbeperkt” geldig met een max. van 1 jaar na datum uitgifte. 

Deelname aan de lessen: Je geeft je aanwezigheid per week door via de website. Mocht je toch onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij de les waar je je voor op gegeven hebt, dan kan je je kosteloos 24 uur voor aanvang van de les afmelden. Anders wordt er een les in rekening gebracht.

Aangeven en vragen: Heb je klachten over je gezondheid of heb je twijfels of het verantwoord is om deel te nemen aan de lessen, raadpleeg dan eerst je huisarts of specialist. Meldt het ook nog even bij de docent zodat die hier rekening mee kan houden. (let op: meld ook altijd een zwangerschap)

Advies en praktisch: Kaivalya adviseert je ten zeerste om 2 of 3 uur voor aanvang van de lessen geen zware maaltijd te nuttigen.